29.11.2017 Vetovihjeet

Uuden kotisivun ensimmäiset vihjeet olkaa hyvä!

Tänään valioliigassa muutama mielenkiintoinen peli, esimerkiksi kahden suuren alisuorittajan Evertonin ja West Hamin kohtaaminen. On vaikea sanoa mitä ottelusta kannattaa odottaa, varsinkin kun molemmilla joukkueilla on paljon poissaoloja.

Meidän katseemme kiinnittyy kumminkin toiseen valioliiga otteluun Stoke City – Liverpool. Stoke on pelannut todella ailahtelevan kauden tähän mennessä, päästäen paljon maaleja, mutta myös tehden kohtalaisesti. Liverpool on taas Liverpool, ei voi koskaan tietää mitä odottaa, kuten Sevillan illassa nähtiin. Liverpoolinkaan puolustus ei ole toiminut järin loistavasti kauden aikana verrattuna muihin top-6 joukkueisiin. Hyökkäys on ollut vahva Salahin johdolla, “but can he do it on a cold rainy night in Stoke”. Valintamme otteluun on BTTS eli molemmat joukkueet tekevät maalin.

Toinen valinta illan valioliigataistoista on Bournemouthin ja Burnleyn välisestä ottelusta. Burnley on aloittant kautensa uskomattoman hyvin kun taas Bournemouthilla on ollut vaikeaa. Burnley on päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja koko sarjassa ja viime kauden vaikeat vieraspelitkin ovat jo taakse jäänyttä aikaa. Vihjeemme on Bournemouth alle 1,5 maalia.

Muistakaa napata Coolbetin talletusbonus etusivulta!

29.11.2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s