3.12.2017

Hyvää sunnuntai-iltaa rakkaat lukijamme! Maanantai kolkuttelee taas ikävästi nurkan takana, joten eiköhän jaeta illan piristykseksi parit vihjeet ensi yön änäreihin.

Colorado ja Dallas kohtaavat ensi yönä jo neljännen kerran tällä kaudella. Jokainen tämän kauden kohtaamisista on päättynyt kotijoukkueen voittoon, eikä ole syytä olettaa että asia muuttuisi tässäkään pelissä. Dallas pelasi viime yönä rangaistuslaukauksille asti venyneen ottelun Chicagoa vastaan, mikä varmasti tuntuu vielä jaloissa. Lisäksi maalissa aloittaa Kari Lehtonen. Kun tähän lisätään vielä Coloradon kelvollinen kotivire, on paketti valmis. Lapulle Colorado 1x, eli tasapelikin tuo voiton.

Toinen kohteemme löytyy ottelusta Winnipeg – Ottawa. Viime ottelussaan Ottawa onnistui katkaisemaan 7 ottelun mittaisen tappioputkensa, mutta omissa soi silti viisi kertaa. Winnipeg on kiivennyt jo läntisen konferenssin jaetulle kärkipaikalle ja joukkueen kotisaldo on yksi liigan parhaista. Etenkin maalinteko sujuu, ja Ottawan maalilla tykinruuaksi joutuu kakkosvahti Mike Condon. Valintamme on siis Winnipeg yli 2,5 maalia. Tähän kohteeseen Coolbet tarjoaa huomattavasti parempaa kerrointa kuin monet muut lafkat, joten se kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

3.12.2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s