Torstain vetovihjeet! 7.12.2017

Hyvää torstaita arvon gämblääjätoverit! Eurooppa-liigassa täys tohina päällä ja meidän vihjeemme tulevat sieltä.

Eurooppa-liigassa on viimeisen lohkokierroksen vuoro. Monissa peleissä on vielä paljonkin panosta jatkopaikan suhteen. Yksi tälläinen ottelu on FC Köpenhamina vastaan Moldovalainen Tiraspol. Moldovalaiset ovat pelanneet todella hyvin ja johtavat lohkoaan, mutta eivät ole vielä varmistaneet jatkopaikkaansa. Kööpenhaminalla on viime aikoina ollut vaikeampaa niin euro- kuin sarjaotteuissakin. Lähtökohdat otteluun ovat, että Köpenhaminan on pakko voittaa ja Moldovalaisille riittää tasapeli jatkoon. Otteluun annetaan yllättävän hyvää kerrointa yli 1,5 maalille koko ottelussa, joten se on valintamme otteluun.

Toinen tiukka kamppailu jatkopaikoista käydään Slavia Prahan ja FC Astanan välillä.  Sparta on pisteen edellä Astanaa, Astana tulee varmasti hyökkäämään koko arsenaalin voimin hakiessaan voittoa. Yleensä tämän kaltaisissa otteluissa nähdään paljon maaleja ja ottaen huomioon molempien joukkueiden runsas maaliset ottelut lohkovaiheessa, valintamme otteluun on yli 2,5 maalia.

7122017.png

Muistakaa jos haluatte tukea toimintaamme niin tehkää tili Coolbetille meidän linkkimme kautta 🙂 Vetonurkkaus kiittää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s