9.2.2018 Vetoideat

Tervehdys pitkästä aikaa. Olemme pitäneet pientä hiljaiseloa betsien kanssa, mutta tästä aloitetaan jälleen aktiivinen päivittely.  Tänään valitsimme muutaman kohteen Liigasta tuplausta varten.

Kärpät – Jukurit

Kärpät vastaan eilen murskaavasti 8-0 HIFK:lle hävinnyt Jukurit. Vaikka Kärpiltä on olympialaisissa koko kansan suosikki Kukkos Lasse, Koivisto sekä Junttila on heidän materiaali silti ylivoimainen Jukureihin verrattuna. Jukurit tulee varmasti näytönhaluja täynnä eilisen tappion jäljilta, mutta täytyy muistaa, että matkustaminen painaa varmasti jaloissa. Kärpät ovat kotona olleet jäätävän kovia ja heidän 1,40 kerroin sopii hyvin tuplauksen toiseksi osaksi.

Ässät – TPS

Ottelussa on vastakkain kaksi aivan eri tilanteessa olevaa joukkuetta. TPS on varmistanut paikkansa kevään pudotuspeleihin hyvillä otteillaan, jotka ovat tosin viime aikoina hiukan ailahdelleet. Ässät taas tappelee säälipleijari paikasta kynsin ja hampain. Tällä hetkellä Ässät on pleijari paikassa kiinni 4 pisteen turvin HPK:hon nähden, mutta pelin enemmän pelanneena, joten pisteitä tarvitaan. Ottaen huomioon TPS:n hyvän maalinteko taidon sekä Ässien viime aikaiset suuri numeroiset ottelut, on pelivalintamme over 4,5 maalia noin 1,60 kertoimella.

 

922018

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s