11.2.2018 Vetovihjeet

Hyvää sunnuntaita arvon betsiväki! Muutama nosto jälleen päivän peleistä.

Southampton – Liverpool: BTTS (1,65)

Southampton on joukkue, joka on totuttu näkemään liigan ylemmässä keskikastissa lähes joka kausi. Tämä kausi on ollut todella haastava Southamptonille. He ovat joutununeet, jopa putoamistaisteluun. Tosin viime aikoina manageri Pellegrini on saanut Southamptonin pelaamaan paremmin ja putoamiskurimuksesta ollaan nousemmassa kuiville. Soton ei ole hävinnyt viimeiseen kuuteen otteluun ja on pystynyt tekemään maalin jokaisessa näistä otteluista.

Liverpool on Liverpool, mitä vaan voi tapahtua heidän otteluissaan. Yleensä kuitenkin maaleja nähdään. Pool menetti viime ottelussa voiton Tottenhamia vastaan viime hetken rankkarilla, joka oli täysin väärä tuomio. Liverpool tarvitsee voittoja ja pisteitä pitääkseen Chelsean ja Arsenalin takanaan ja säilyttääkseen mestaredeiden liigaan oikeuttevan sijan. Molemmat joukkueet kykenevät maalintekoon ja ottaen huomioon viime aikaiset ottelut maaleja tullaan näkemään, joten valintamme otteluun on BTTS, molemmat joukkueet tekevät maalin.

Newcastle – Manchester United: Man United (1,62)

Newcastle on ollut todella heikossa vireessä viime aikoina ja ottanut lähinnä tasureuta sieltä sun täältä. Näissäkin otteluissa. Newastle on menettänyt johtonsa, se kertoo paljon joukkueen nykytilasta. Man United on hävinnyt vain yhden viimeisestä 10 ottelusta ja sekin tappio tuli hurjavireistä Tottenhamia vastaan. Otteluparissa tasoero on valtava Man Unitedin eduksi ja se tulee todennäköisesti näkymään. Manulle tarjotaan yli 1,60 kerrointa ottelun voitosta, joten se on hyvinkin pelattava. Todennäköisesti ottelu tulee olemaan vähä maalinen ja tulee päättymään 0-1, 0-2. Valintamme on siis Manun vieras voitto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s