13.2.2018 Champions league is back!

Tervehdys jälleen! Mestareiden liiga jatkuu pudospeleillä! Voisiko tiistai enään paremmaksi muuttua? Kaikki ottelut ovat nyt huippu-otteluita ja pelit alkavat heti melkoisella ottelulla, kun Juventus kohtaa Tottenhamin kotonaan.

Juventus – Tottenham: BTTS (1,97)

Ottelun lähtökohdat ovat selkeät, Juventus yrittää kotikentällään pitää maalinsa puhtaana ja Tottenham lähtee hakemaan tuikitärkeää vierasmaalia. Tottenhamilla on täydet mahdollisuudet murtaa Juventuksen puolustus, niin hyvin joukkue on pelannut viime ottelut Liverpoolia, Man United ja Arsenalia vastaan.

Molempien joukkueiden vire on todella kova. Tottenham on hävinnyt viimeksi 16.12 Manchester Citylle. Juventuksen recordi on vielä kovempi, joukkue on hävinnyt viimeksi 19.11 Sampdorialle. Tosin nyt Juventukselle tulee kovempi vastustaja kuin aikoihin.

Juventuksella on hieman loukkaantumishuolia. Dybala, Cuadrado ja  Matuidi ovat isoimpia menetyksiä Juvelle. Varsinkin Dybalan poissa olo on merkittävä asia. Tottenham pääse otteluun ilman loukkantumishuolia, ainoastaan Alderweireld on poissa.

Uskomme todella, että tänään nähdään maaleja vaikka niitä ei yleensä Juventuksen peleissä nähdä. Tottenhamin huikea vire sekä Juventuksen maalinteko rutiini takaavat maaleja tänään. Näin ollen valintamme BTTS, molemmat joukkueet tekevät maalin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s