14.2.2018 Vahvavireinen Liverpool

Hyvää ystävänpäivää rakkaat lukijamme!

Tänään Chämppärissä kohtaavat kovavireinen Liverpool ja yllätysvalmis Porto. Ottelu pelataan Portugalissa, missä kotijoukkue on ollut vahva tällä kaudella, häviten vain Besiktasille Mestarien liigan lohkovaiheessa. Kotimaan sarjassa joukkue on kaatanut viime kierroksilla Portugalin suurseura Sporting ja parhaimmistoon lukeutuvan Bragan. Porto ei siis todellakaan ole mikään heittopussi, vaikkei se kaikkein mediaseksikkäin olekaan.

Kaikesta huolimatta Liverpool lähtee hakemaan tärkeää vierasvoittoa. Jos ei oteta huomioon Swanseaa ja West Bromwichia vastaan sattuneita työtapaturmia, jotka voidaan pistää ottelusuman piikkiin, on Liverpoolin vire ollut hyvä. Joukkue on ainoa, joka on onnistunut voittamaan Manchester Cityn tämän kauden Valioliigassa. Philippe Coutinhon lähtö ei ole vaikuttanut Liverpoolin hyökkäyspeliin niin voimakkaasti kuin olisi luullut. Mo Salah ja Roberto Firmino ovat pitäneet hyvän tasonsa ja jopa parantaneet.

Lähtökohtaisesti ottelussa tullaan hyökkäämään paljon, ja molemmat joukkueet tulevat saamaan maalipaikkoja. Alustavasti Porton Aboubakarin puuttuminen vaikuttaa Porton viimeistelyyn. Liverpoolin laadukkaamman hyökkäyskaluston vuoksi Pool on ennakkosuosikki voittamaan ottelun.

Valintamme on siis Liverpoolin voitto mukavalla 2,37 kertoimella.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s