20.2. Chämppärin vetoidea

Hyvää tiistaita rakkaat lukijat! Tänään on taas oikein mukava urheilupäivä. Iltapäivällä jännitetään, pääseekö Suomi jatkoon Etelä-Koreasta olympiajääkiekossa, ja illalla pelataan Mestarien liigan pudotuspelejä.

Chelsea – Barcelona: Barcelona (2,17)

Barcelona on tässä otteluparissa iso ennakkosuosikki, ja syystäkin. Joukkue on suorittanut La Ligassa varsin hyvin ja on vahvasti matkalla kohti mestaruutta. Philippe Coutinhon hankkiminen Liverpoolista oli merkittävä vahvistus jo valmiiksi kovatasoiseen porukkaan. Yhdessä Paulinhon, Iniestan, Rakiticin ja kumppaneiden kanssa Coutinho muodostaa Barcelonalle yhden Euroopan laadukkaimmista keskikentistä. Hyökkäyksen vahvuutta tuskin tarvitsee perustella. Barca on myös puolustanut tiivisti koko kauden.

Chelsean kausi on ollut monilta osin hankala. Valioliigassa hallitsevalle mestarille ei ole luvassa menestystä, ja joukkue on kärsinyt muutamia shokkitappioita. Toisin kuin viime kaudella, Chelsean puolustus on vuotanut ajoittain pahasti, ja Antonio Conten asema joukkueen peräsimessä on kyseenalaistettu.

Barcelona on kaikilla osa-alueilla Chelseaa vahvempi joukkue, ja pyrkii varmistamaan jatkopaikkansa tärkeällä vierasvoitolla. Valintamme on siis Barcelonan voitto mukavalla, yli kahden kertoimella. Coolbetillä kyseinen matsi on ns. päivän peli, eli kertoimet ovat korotettuja entisestäänkin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s