1.3.2018 Jatkaako Manchester City voittojen tiellä?

Arsenal – Manchester City: City (1,80) 

Sunnuntaina pelattu englannin liigacupin finaali ei jättänyt paljon arvailujen varaan Arsenalin ja Cityn välisestä tasoerosta tällä hetkellä. City painoi Arsenalin maanrakoon ottelussa halliten kenttätapahtumia suvereenisti. 
Arsenalin vuodenvaihteessa hankkimat uudet vahvistukset eivät ole tuoneet tarvittavaa piristystä joukkueeseen, vaan joukkue tuntuu vaeltavan alavireisyyden mailla. Joukkueen pelistä tuntuu puuttuvan tällä hetkellä se punainen lanka. Jos joukkue mielii ensi kaudella pelata mestareidenliigaa pitäisi nyt alkaa tulemaan tuloksia. 

City on jatkanut hurjassa vireessä voitosta voittoon eikä loppua näy. Cityllä on niin laaja rosteri laatupelaajia, että se selviää ruuhkaviikoistakin hyvin ja näin meidän valintamme kohdistuu ottelussa Cityyn. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s