7.3.2018 Tottenhamilla elämänsä tilaisuus

Tottenham – Juventus BTTS (1,80)

Eilinen mestarien liiga vihje osui kivasti, kun Real varmsti jatkopaikkansa tyylillä. Tänään jatketaan mestarien liiga vihjeiden parissa. Moni odotti Juventuksen ja Tottenhamin välisestä ensimmäisestä kamppailusta vähämaalista ja tarkkaa peliä. Peli oli kuitenkin vauhdikasta ja maaleja nähtiin. Peli päättyi 2-2 Tottenhamin noustua 2-0 tappioasemasta tasoihin. Tottenhamilla on pieni etulyöntiasema toiseen osaan lähdettäessä.

Juventuksella on ottelun alla pieniä kokoonpano huolia. Varmasti rosterista ovat poissa hyvässä vireessä viime aikoina ollut Bernardeschi ja kova raataja Mandzukic. Hyvä uutinen on, että viime aikoina pienistä loukkaantumisista kärsinyt Dybala on pelikuntoinen tässä ottelussa. Tottenham lähtee otteluun käytännössä parhaalla miehistöllään.

Ottelun lähtököhdat eivät voisi olla selkeämmät, Juventuksen on tehtävä vähintään yksi maali mennäkseen jatkoon otteluparista. Tänään nähdään varmasti jälleen hyvä jalkapallo-ottelu, jossa Juventus hakee maalia ja Tottenham iskee vastaan. Maaleja tullaan siis tänäänkin näkemään tai näin me ainakin asian näemme. Sen ei pitäisi ainakaan hyökkääjien laaduttomuudesta riippua.

BTTS kerroin on melkoisen kova. Bookkerit todennäköisesti ajattelevat Tottenhamin lähtevän puolustuskannalle tai Juventuksen voittavan 0-1, mutta kun tällaisessa ottelussa tarjotaan 1,80 kerrointa BTTS kohteeseen, on meidän valintamme se.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s