13.3.2017 Mourinhon mestarien liiga bussi 

Manchester United – Sevilla : Alle 2,5 maalia (2,05)

Ensimmäinen osaottelu Espanjassa oli selkeää Sevillan hallintaa ja lopulta  vain De Gean huikeat torjunnat estivät Sevillaa tekemästä maalia. ManU ei edes pahemmin yrittänyt hyökätä ottelussa kuin satunnaisilla vastahyökkäyksillä. 

Sevillalla on todella vaikea tehtävä edessään Old Traffordilla. ManU on hävinnyt vain yhden ottelun kotonaan viimeiseen vuoteen ja senkin Man Citylle. Sevillalla on kyllä eväät hyvään hyökkäyspelaamiseen, mutta Old Traffordilla maalintekeminen on aivan yhtä vaikeaa kuin Sevillalla oli kotikentälläänkin.

Kun tosi pelit alkavat Mourinhon joukkueet pelaavaat vain tuloksesta ja siinä bussikuski Mourinho on loistava. Kuten liverpooliakin vastaan nähtiin. Ilman ManU:n tekemää omaa maalia Liverpool ei saanut hyökkäyspäässä mitään aikaan. 

Tänään tullaan näkemään vähämaalinen ottelu. Klassisesti sanottuna puhutaan maalin pelistä. Sevillan on todella vaikea tänäänkään tehdä maalia ja ManU:lle riittää yksi maali. Näin vetovalintamme on alle 2,5 maalia, huikealla ylin kahden kertoimella.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s