23.3.2018 Jatkaako Huuhkajat lentoaan?

Euroopan jalkapallosarjat ovat saaneet väistyä maajoukkuetauon tieltä, ja tänään myös Huuhkajat pääsee tositoimiin harjoitusottelun merkeissä. Tartumme luonnollisesti kiinni päivän mielenkiintoisimpaan matsiin.

Suomi – Makedonia: Suomi dnb (1,72)

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa tänään Makedonian ensimmäisessä kahdesta harjoitusottelustaan Turkkiin sijoittuvalla maajoukkueleirillä. Ottelut ovat tärkeitä ensi syksyn Nations Leaguea varten valmistautuvalle Suomelle, koska ensi maanantain Malta-ottelun jälkeen jäljellä enää yksi harjoitusottelu Valko-Venäjää vastaan.

Kesken MM-karsintojen maajoukkueen peräsimeen astuneen Markku Kanervan alaisuudessa Huuhkajien peli on näyttänyt paremmalta kuin aikoihin. Suomen otteluita on pitkästä aikaa voinut seurata toiveikkain mielin, eivätkä voitotkaan ole enää olleet vain kaukaisia unelmia. Kanerva johdatti Huuhkajat kunniakkaasti karsintaurakan loppuun, ja Suomi on edellisissä harjoitusotteluissaan jatkanut siitä, mihin karsintojen lopussa jäi. Tammikuinen voitto Jordaniasta venytti Suomen tappiottoman putken jo kuuteen otteluun.

Suomi on Turkissa liikkeellä parhaalla porukallaan muutamia poissaoloja lukuunottamatta. Avainpelaajista Kasperi Hämäläinen joutui jäämään leiriltä pois sairauden takia, ja myös Alexander Ring on perjantain koitoksesta sivussa. Jere Urosen pelaaminen on vielä epävarmaa.

Makedonia näytti Suomen tapaan positiivisia merkkejä MM-karsintojen lopulla, mutta luottomme kallistuu kuitenkin Huuhkajien puoleen. Vaikka Makedonialta löytyy Goran Pandevin kaltaisia yksilöitä, on Suomen materiaali kokonaisuudessaan laadukkaampi. Ykkösmiehityksellään liikenteessä oleva Huuhkajat haluaa varmasti vahvoja suorituksia ennen syksyn tosipelejä, emmekä näe syytä sille, miksei Suomen tappioton putki jatkuisi. Ja kun Suomen vire kerrankin tukee omien puolesta betsaamista, täytyy mahdollisuus käyttää hyväksi. Vetovalintamme on Suomi draw no bet, joten tasapelikään ei tuota tappiota.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s