24.3.2018 Alkaako Jokereilla kesäloma?

Jokeri – TsSka : Jokerit 1X (1,80)

Torstain joukkueiden edellinen kamppailu Moskovassa oli käsittämätöntä tunteiden vuoristorataa. Ottelu oli myös KHL historian pisin ottelu. Molemmilta joukkueilta hylättiin ottelussa yksi “voittomaali”. Varsinkin kolmannessa jatkoerässä hylätty TsSkan maali oli merkityksellinen ja saattoi antaa Jokereille sen pienen tunnelatauksen mikä tarvittiin voittoon.

Jokerit ovatkin nyt henkisesti lujia viime ottelun jälkeen ja pääsevät haastamaan TsSka nyt koti jäällään. Viime ottelu rasitti varmasti molempia, mutta TsSka saattoi rasituksen puolesta päästä hiukan helpommalla, koska Jokerit puolusti lähes kaikki jatkoerät eikä juurikaan hyökännyt. Siitä kertovat Karri Rämön 83 torjuntaakin.

Kuitenkin nyt kun Jokerit selvisi viime ottelusta voittajana ovat he ovat varmasti henkisesti vahvoja ja sitä pudotuspeleissä tarvitaan. Myös Jokereille tarjottavat isot kertoimet houkuttelevat valitsemaan Jokerit lapulle ja näin me myös teemme. Valitsemme varmimman vaihtoehdon Jokerit 1X eli Jokereiden voitolla ja tasapelillä veto osuu.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille otteluun huikeaa 8 kerrointa Jokereiden voitosta. Täältä Jokereiden hirmukerroin talteen! COOLBET

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s