3.4.2018 Jättiläiset kohtaavat Mestarien liigassa

Juventus – Real Madrid: BTTS (1,78)

Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät tänään, ja pääsemmekin heti nauttimaan kahden Euroopan  suurseuran kohtaamisesta. Viime vuoden finalistit Juventus ja Real Madrid kohtaavat nyt jo puolivälierävaiheessa, ja odotettavissa on vain ja ainoastaan loistavaa jalkapalloviihdettä.

Voidaan sanoa, että Real Madridilla on käynnissä jonkinlainen dynastia Mestarien liigassa. Kolme mestaruutta neljän vuoden sisään antavat väitteelle ainakin vankat perusteet. Pitkään jatkunut kompurointi La Ligassa kaatoi Los Blancosin haaveet Espanjan herruudesta, mutta Chämppärissä Real on jälleen ollut kuin kotonaan. Cristiano Ronaldon viimeaikaisen hirmuvireen myötä ei ole syytä olettaa, etteikö Real pystyisi valloittamaan Eurooppalaisen jalkapalloilun himoituinta pystiä myös tänä vuonna.

Juventus on niin ikään kovassa kevätvireessä, ja torinolaiset ovat olleet kotinurmellaan maineensa veroisia – eli varsin tylyjä isäntiä. Kahdesti viimeisen kolmen vuoden aikana Mestarien liigan finaalissa pelannut Juve on molemmilla kerroilla vetänyt lyhyemmän korren, ja Vanhalla Rouvalla on varmasti jotain hampaankolossa, kun vastaan asettuu Real Madrid.

Joukkueet ovat kohdanneet 2010-luvulla viidesti, eikä tiukasta puolustuksestaan tunnettu Juventus ole kertaakaan pystynyt nollaamaan madridilaisia. Jokaisessa näistä viidestä ottelusta on molempien joukkueiden maaliverkko soinut, ja ottelut ovat muutenkin olleet runsasmaalisia. Real ja huippuvireinen Ronaldo lähtevät varmasti hakemaan tärkeää vierasosumaa, mutta Juventuksellakaan ei ole varaa parkkeerata bussia. Vetovalintamme illan huippuotteluun on historian mukainen, eli molemmat joukkueet tekevät maalin.

Kyseinen ottelu on muuten Coolbetilla niin sanottu Päivän Peli, joten suosittelemme tsekkaamaan ottelun korotetut kertoimet! Ota samalla Coolbetin talletusbonus haltuun TÄÄLTÄ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s