6.3.2018 Pariisilaisille jää luu käteen jälleen

PSG – Real Madrid X2 (2,10)

Viime vuosien mestareiden liigan hallitsija Real Madrid vastaan öljyrahoilla jylläävä PSG. Rahaa on molemmissa joukkueissa enemmän kuin tarpeeksi, mutta mestareiden liigan voittamisen kokemusta vain Real Madridissa. Ja tätä tarvitaan, kun lähdetään ratkaisemaan jatkopaikkaa. 

Real Madrid otti ensimmäisessä osassa ison askeleen kohti jatkopaikkaa 3-1 kotivoitolla. Pariisilaiset pelasivat hyvän vierasottelun ja johtivatkin ottelua jo 0-1, mutta niin vain “Los Blancos” näytti kokemustaan ja Ronaldon kahdella sekä Marcelon yhdellä maalilla voitti ottelun 3-1. 

Neymarin loukkaantuminen Marseille ottelussa ei ainakaan yhtään helpota PSG:n urakkaa. Vaikka joukkueella löytyykin korvaajaksi Di Marian kaltaisia pelureita. Real Madridille tarjottava yli neljän kerroin on huima tähän paikkaan. Meidän valintamme otteluun on X2. Eli tasapelillä tai Real Madridin voitolla veto osuu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s