Maanantain vetovihjeet ! 4.12.2017

Tervehdys jälleen, viikonloppu oli betsien kannalta kaksijakoinen. Lauantain hyvän osuman jälkeen tuli todellinen epäonnistuminen sunnuntaina. Tänään lähdetään muuttamaan kurssi parempaan suuntaan!

Tänään on jälleen mielenkiintoisia pelejä ja me olemme valinneet niistä muutaman. Ensimmäinen pelivalinta löytyy KHL:stä Neftehimik Niznekamskin ja SKA:n välisestä ottelusta. Neftehimik on viime aikoina pelannut todella vahvasti niin koti kuin vieraskentälläkin  ja löytyykin tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmannelta sijalta. Viime ottelussa joukkue voitti vieraissa konferenssi kärki AK Bars Kazanin. Pietarin SKA kävi viime ottelussa hakemassa kaisaniemen ulkojäiltä 3-4 voiton Jokereista. Alussa näytti että SKA menee menojaan, mutta ottelusta tuli yllättävän tasainen ja ratkaisut venyivät aivan viime hetkille. Toivomme että SKA ei tänään olisi aivan tuli terässä tässä ottelussa. Valintamme otteluun on Neftehimik +2,5 tasoituksella. Coolbetillä kerroin on maistuva 1,55.

Päivän toiseksi otteluksi on valittu Birminghamin ja Wolverhamptonin välinen kamppailu Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Ex valioliiga seura Birmingham on ollut suurissa vaikeuksissa koko kauden ajan ja löytyykin tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 22. Varsinkin maalin teon kanssa on ollut valtavia ongelmia joukkueen tehtyä vasta 10 maalia tällä kaudella. Vertailun vuoksi Wolves on tehnyt 40 maalia. Wolves on voittanut viimeiset viisi ottelua tyylikkäästi ja johtaa koko sarjaa tällä hetkellä. Tosin vain pisteellä ennen Cardiffia, joka on pelannut ottelun enemmän. Tänään olisi siis loisto paikka kasvattaa sarjajohto neljään pisteeseen. Valintamme tähän maanantai-illan kalinaan on Wolverhamptonin voitto.

4122017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s